ماشین و سرعت آن، دستاورد برتر پژوهشسرای آفرینش

ساخت وبلاگ
ماشين و سرعت آن، دستاورد برتر پژوهشسراي آفرينش

یازدهمین دوره از پروژه های دانش آموزی تبیان نیز با یاری خداوند و حضور پر شور شما دوستان و علاقمندان به پایان رسید.
در این دوره از جشنواره تعداد 105 گروه به عنوان گروه های برتر در بخش های سمینارهای علمی، مسابقات و غرفه های نمایشگاهی به عنوان گروه های برتر برگزیده و معرفی شدند.
 بر آن شدیم تا با معرفی پروژه های گروه های برتر علاوه بر قدردانی از این دوستان نوآور، زمینه ای را برای ایده پروری سایر پژوهشگران علاقمند فراهم آوریم.
 
مقطع: دبستان
موضوع: آیا شکل ماشین بر سرعت آن تاثیر دارد؟
نام مدرسه: پژوهشسرای آفرینش
نام استاد: نغمه شاه نقی
دانش آموزان: سبحان آرام ،سپهر رحیمی

چکیده: 

ساختمان خودروها
اولین خط تولید اتومبیل توسط شخصی به نام هنری فورد در سال 1908 راه اندازی شد، که تولید اتومبیل فورد مدل T را از سال 1908 تا 1927 در دستور کار داشت، که بالغ بر 15 میلیون از این مدل خودرو تولید و روانه بازار نمود.

و اما اولین اتول در ایران
اتومبیل برای اولین بار در سال 1900  میلادی 1270 (هجری شمسی) توسط مظفر الدین شاه قاجار وارد ایران شد. او در یکی از سفرهای خود به اروپا 2  دستگاه اتومبیل رنو مدل 1890 خریداری و با خود به ایران آورد تا سر آغازی شود برای تاریخچه اتومبیل در ایران. مظفر الدین شاه قاجار سوار بر اولین اتومبیل خود در ایران البته او رانندگی نمی دانست و فقط در پشت این خودرو نشسته تا ژسی را به یادگار بگذارد.

ماشين و سرعت آن، دستاورد برتر پژوهشسراي آفرينش

طرز کار خودرو:

خودروهای امروزی جهت تولید قدرت از سوخت های فسیلی استفاده می کنند. این خودروها همگی دارای موتورهای درون سوز هستند که با سوزاندن بنزین، گازوئیل و یا گاز طبیعی، انرژی ذخیره شده در این سوخت ها را به شکل انرژی جنبشی قابل استفاده در می آورند (این کار در موتور خودرو انجام می شود).
توان تولید شده در موتور خودرو به واسطه سیستم انتقال نیرو از موتور خودرو به چرخ های آن منتقل می شود. در واقع چرخ های خودرو عامل ارتباط خودرو با زمین و به وجود آورنده حرکت خودرو است. آنگاه حرکت تولید شده به وسیله انسان، یا برای جابجایی و یا برای کشیدن وسیله دیگری مورد استفاده قرار می گیرد. غالباً لاستیک خودروها با هوا پر می شوند که این شامل نیتروژن، اکسیژن و بخار آب است.

کاربرد خودرو:

کاربرد خودروها در زندگی امروزه بشر بسیار متنوع و بسیار گسترده  است. نمونه هایی از کاربردهای خودرو شامل ترابری، کشاورزی، صنعت، خدمات است.

ماشین های مسابقه ای:

ماشین های مسابقه ای یا "ناسکار" با سرعت 240 کیلومتر در ساعت حرکت می کنند. همه قسمت های ماشین به جز موتور از راننده محافظت می کنند. بدنه این ماشین ها شیب دار و تیز است تا بتواند هوا را برش دهد و بتواند با سرعت بیشتری حرکت کند. سریع ترین ماشین از بدنه بسیار بلند و تیز و همین طور از موتور جت برخوردار است که می تواند با سرعت 1200 کیلومتر در ساعت و 1200 اسب بخار حرکت کند. وظیفه این ماشین ها حرکت روی دریاچه های نمک است که قابل شکستن هستند.

ماشين و سرعت آن، دستاورد برتر پژوهشسراي آفرينش

معمولاً ماشین های سریع از بدنه بلند و جلوی آن ها از نوک تیز، برخوردار است. به همین دلیل موشک از سرعت زیادی برخوردار است، یا ماشین های فرمول یک که نوک تیزی دارند. ولی چرا؟ چون نوک تیز آن ها باعث بریدن هوا می شود و راه را برای شی ای که به آن وصل است باز می کند. بدنه های ماشین های مسابقه ای، محکم و سنگین است تا بتواند لایه های داخلی را پوشش دهد و از راننده محافظت کند. ماشین های قدیمی به دلیل بدنه نازک و شکل مربع مانند (درشکه ای) سرعت کمی داشتند. با پیشرفت، انسان توانست ماشین های سریع و فراتر از آن یعنی موشک بسازد. موشک از دماغه تیزی برخوردار است و به موشک کمک می کند تا سرعت بیست هزار کیلومتر را دو برابر کند.

برای مشاهده مجموعه فایل های ضمیمه اینجا کلیک کنید.

بخش پژوهش های دانش آموزری تبیان، تهیه و تنظیم: نسرین صادقی

برگ درختان، دستاورد برتر دبستان حضرت معصومه(س)

چنار درخت بزرگ و زیبایی است با تنه مستقل تاجی گسترده و شاخه های قوی. این ویژگی ها موجب شده اند تا چنار در ردیف مهم ترین درختان سایه دار پارک ها و حاشیه خیابان ها قرار گیرد..

خانم ایشی هارا، دستاورد برتر پژوهش سرای آفرینش

کوررنگی یک بیماری اختلال ارثی است که در آن فرد قادر به تشخیص یک یا برخی رنگها نمی باشد. سلول های مخروطی چشم افراد کوررنگ فاقد رنگ دانه هایی هستند که موجب دیدن رنگ ها می شوند. به همین دلیل این افراد برخی رنگ ها را به شکل طیفی از رنگ های خاکستری و سیاه...

ماشین هوشمند، دستاورد برتر دبستان گل نرگس

در اقیانوس های جهان، زیرِ موج هایی که می بینیم جریان هایی وجود دارند که حجم انبوهی از آب های سرد و گرم را از سواحل یک قاره را به دیگری منتقل می کنند. این جریان ها تأثیرات عمیقی بر آب و هوای قاره ای، به ویژه در مناطقی که هم مرز با اقیانوس هستند دارد....

تبیان...
ما را در سایت تبیان دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : فرومی tebyan بازدید : 245 تاريخ : شنبه 2 مرداد 1395 ساعت: 3:16